Els clients són els que ens han conduït fins a aquesta activitat que abans es realitzava de manera independent i que ara es realitza de manera coordinada i àgil.

La capacitat negociadora i de plantejament jurídic inicial de qualsevol assumpte d’en Josep Duran, juntament amb els coneixements tècnics d’en Josep Maria Marcos, han permès que es formi un equip d’assessorament jurídic i empresarial per tal que els clients se sentin acompanyats al llarg del procés de creació, consolidació i desenvolupament d’un projecte o empresa.

Negociacions de convenis col·lectius, expansions, fusions i absorcions empresarials, creació d’empreses, plans de negoci, recolzament jurídic integral, màrqueting, coordinació de les relacions entre l’empresa i l’administració pública, etc. conformen els eixos d’activitat d’aquesta àrea del despatx.

El fet que tant en Josep Duran com en Josep Maria Marcos estiguin immersos professionalment en la unitat alimentaria de Barcelona (Mercabarna), fa que els coneixements adquirits siguin un dels actius mes importants.

Per tal de donar un servei integral als clients del despatx, tenim establertes diferents col·laboracions amb professionals de reconegut prestigi en l’àmbit fiscal, comptable, assegurament de riscos, urbanisme, etcètera.

Servei integral en la creació, desenvolupament i consolidació d’una empresa.